Online coaching
av Aline Skancke Husby

Takk skal du ha

Her er hva som kommer neste.

1

Telefonsamtale avtales

Etter jeg har lest over informasjonen du har sendt, så vil du motta en meldingen fra teamet mitt, med formål om å avtale tid til en samtale.

2

Samtalen gjennomføres

Ved det avtalte tidspunktet så vil assistenten min ringe deg for å finne ut litt mer om deg, dine mål og hva forventningene dine er. Samtalen er uforpliktende, og er bare en måte å finne ut om vi er riktig match for hverandre.

3

Fyll inn spørreskjema

Dersom vi blir enig om å jobbe sammen mot målene dine vil du motta ett spørreskjema kort tid etter samtalen. Dette skjemaet er det jeg bruker for å skreddersy planene dine til deg! Etter det, så er alt klart.

4

Alt er klart og vi er i gang!

Gjør deg klar for å nå målene dine!

Er du klar for å oppnå
synlige resultater fra
uke til uke –
OG holde deg der?

👉🏼 Herregud! Du aner ikke hvor lykkelig jeg er Aline! Jeg føler meg så sykt bra. I dag har jeg sittet mer på huk enn jeg har gjort totalt de siste 5 årene.
Anonym
Ja det merkes kjempe godt på kroppen at både kg og cm er blitt borte 😊 det er utrolig deilig. Det har egentlig vært veldig lett å følge planene fra deg.
Anonym
Jeg har prøvd ulike coacher, men av alle har Aline vært den desidert beste…
Hege Marie Loe
💥 Det går så bra! Jeg bare elsker livet. Kjenner at ting skjer på klærne, kroppen og hodet😁 Jeg har aldri slitt med energien, men nå! Jeg har så vilt mye energi, at jeg er konstant i 100😂
Anonym